HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kiépítés
HACCP Kézikönyv elkészítése
HACCP kézikönyv tartalmi elemei:
- Szervezet adatai
- HACCP működési területe
- Termékleírás
- Fogalmak, meghatározások
- Élelmiszerbiztonsági politika
- Alapelvek
- Folyamatábrák
- Veszélyelemzés
- Ellenőrzési terv
- Karbantartási tevékenység
- Hulladékkezelés
- Rovar- és rágcsálóirtás
- Mellékletek (alaprajzok, anyagmozgási útvonalak)
- Dokumentációk
Egységben történő munkafolyamatok eljárási leírásai
HACCP oktatási tematika, és vázlatok
HACCP oktatáshoz tartozó feladatlap (5 kérdés)
Éves rendszerfelülvizsgálat 16 000 Ft (amennyiben a rendszerkiépítés is közös munka volt)
Éves rendszerfelülvizsgálat 17 000 Ft (amennyiben egyéb módon történt a kiépítés)
Éves ismétlő oktatás lebonyolítása 10 000 Ft (vázlattal, kérdéssorral együtt)
Belső minőségirányítási rendszer kidolgozása
Szervezet megtekintése, működés megismerése, első konzultáció
Belső minőségirányítási rendszer körvonalazása, tanácsadás
Minőségirányítási kézikönyv elkészítése az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány pontjaira építve
Minőségirányítási belső képzés, rendszerműködés bemutatás
Vevői elégedettség felmérés készítés (értékelés, tanácsadás nélkül)
Vevői elégedettség felmérés készítés (értékeléssel, tanácsadással)
Munkavállalói elégedettségi felmérés készítés 10 000 Ft-tól (értékelés és tanácsadás nélkül)
Munkavállalói elégedettségi felmérés készítés (értékeléssel és tanácsadással)
Belső audit előkészítése, lebonyolítása
Rendszerfelügyelet, folyamatos rendelkezésre állás, tanácsadás
Tanúsításra előkészítés, közreműködés
Az árak nettó összegek. Minden esetben szervezetre szabottan, egyedi árajánlatot készítek.